• U bent hier:
  • > Werkwijze en tarieven

Glasheldere en transparante kostenstructuur

Koning & Pover Advocaten hanteert zeer redelijke tarieven. De traditionele advocaat die zijn uren schrijft en vervolgens declareert, is wat hun betreft definitief verleden tijd. Twee zaken vallen meteen op: Voor zover mogelijk vaste prijzen en een tarief dat qua tariefstructuur aansluit bij de door het Rijk vastgestelde normen voor gefinancierde rechtsbijstand.

De ruime ervaring van beide advocaten heeft uitgewezen dat het hanteren van een inzichtelijke kostenstructuur wel degelijk tot de mogelijkheden behoort! In gevallen waar Ė om welke reden dan ook Ė niet op prijsafspraak gewerkt kan worden, wordt een uurtarief in rekening gebracht.

Wij staan ook cliŽnten bij die in aanmerking komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Of u daarvoor in aanmerking komt hangt af van uw inkomen en vermogen. U kunt de normbedragen vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Onder ``Tarieven`` treft u de tarievenlijst aan zoals deze momenteel geldt. Zoals u ziet werken wij op basis van een vast aantal punten per type zaak. Dit aantal wordt vermenigvuldigd met het in aanmerking genomen basisbedrag per punt, waardoor precies duidelijk is wat één en ander u zal gaan kosten. Op deze wijze weet u zich tevoren verzekerd van deskundige juridische bijstand door ervaren advocaten tegen een zeer concurrerende prijs!

Uiteraard legt Koning & Pover Advocaten de met u te maken afspraken op voorhand schriftelijk vast.